Even voorstellen

Ik ben geboren in 1965 in Enter, getrouwd, moeder van drie dochters en ik kan terugkijken op een fijne loopbaan binnen het speciaal onderwijs.

Naast heel veel blijde gebeurtenissen loopt de dood als een rode draad door mijn leven en heb ik (te) vaak afscheid moeten nemen van veel dierbaren. Bij het overlijden van mijn schoonmoeder werd ik écht gegrepen en geraakt door de manier waarop de uitvaartleidster samen met ons en vooral ook samen met onze kinderen het afscheid vorm gaf. Wat een prachtig vak! Dat wil ik ook, was al snel mijn gedachte!

Als vrijwilliger zet ik me al een aantal jaren in als spreekster/voorganger bij afscheidsbijeenkomsten. Het dichtbij de familie mogen staan, het samen zoeken naar mooie teksten, rituelen en muziek en het uiteindelijk leiden van de bijeenkomst heeft me altijd enorm veel voldoening en een bijzonder warm gevoel gegeven. Door deze ervaringen ben ik in april 2016 gestart met de opleiding Uitvaartzorg, waarna ik ben gestart met mijn ‘hartenwerk’ als zelfstandig uitvaartbegeleider.

Mijn drijfveer is:
Hoe neem ik u mee tijdens deze dagen van afscheid en rouw en hoe zorgen we er samen voor dat het voor u een afscheid wordt waar u na afloop met een goed gevoel op terug kijkt en vooral….mee verder kunt.

Om de 24/7 beschikbaarheid te waarborgen werk ik samen met twee ervaren collega’s uit de directe omgeving.

Afscheid nemen is tonen wat je hart wil zeggen!