Kosten en verzekering

Ongeacht waar en of u verzekerd bent, ik kan u begeleiden. U bent namelijk vrij in de keuze van een uitvaartleider. Ik ben niet aangesloten bij een verzekeringsmaatschappij. Dat betekent dat ik nergens verplichtingen heb en dat ik samen met u, in alle vrijheid, kan zoeken naar een passend afscheid dat aansluit bij uw wensen en gedachten. Een eventueel afgesloten verzekering kunnen we binnen dit pakket meenemen.

Bent u wel verzekerd dan zijn er twee mogelijkheden:

  • Kapitaal verzekering: u krijgt een bepaald bedrag uitgekeerd dat u vrij kunt besteden.
  • Natura verzekering: u hebt recht op een standaard pakket diensten en goederen. Alles wat buiten dat verzekerde pakket valt, zult u extra moeten bijbetalen. Als u kiest voor een zelfstandige uitvaartbegeleider, kan deze vorm van verzekering, in overleg met uw verzekeringsmaatschappij, omgezet worden in een uit te keren bedrag.

Het regelen van een uitvaart is een kostbare zaak. Naast de verschillen die er zijn per gemeente kunnen de kosten ook variëren onder invloed van uw eigen wensen t.a.v. het afscheid.

Vroegtijdig informeer ik u over de kosten die de uitvaart, zoals u die voor ogen hebt, met zich meebrengt. Ik stel een begroting op, gebaseerd op uw wensen.

Volledig transparant weet u vervolgens al snel waar u aan toe bent. Mijn doel daarbij is dat u na afloop niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Rouw is de pijn die we moeten betalen voor de liefde die we voor iemand voelden.